Národní kuchyně
Více
RYBÍ SALÁTY
Tuňákový salát s řapíkatým celerem
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžové nudle se zeleninou
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
TELECÍ MASO
Telecí guláš
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kukuřičná krémová polévka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Šunková mini pizza
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit