Národní kuchyně
Více
RYBÍ SALÁTY
Tuňákový salát s řapíkatým celerem
Zuzka 45 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžové nudle se zeleninou
Michal 15 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
Michal 3 h. vysoká
TELECÍ MASO
Telecí guláš
Michal 2 h. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kukuřičná krémová polévka
Zuzka 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie