svetvemne.cz

Smažená bedla s česnekem

    

Snadná úprava oblíbené houby. Podáváme s čerstvým chlebem a s česnekem.

Ukuchtil

Počet porcí

1

Čas přípravy

5 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
bedla1kus
olej slunečnicový2polévkové lžíce
sůl-
voda1čajová lžička
česnek1stroužek

1. 

bedla 1 kus

Bedlu očistíme a odřízneme třeň.

2. 

olej slunečnicový 2 polévkové lžíce

Pánev potřeme olejem a zahřejeme ji. Položíme na ni bedlu a 2 minutky ji smažíme.

3. 

Pak ji otočíme a opět 2 minuty smažíme z druhé strany.

4. 

česnek 1 stroužek  voda 1 čajová lžička  sůl

Bedlu překrojíme a položíme na krajíce chleba. Na povrchu ji potřeme prolisovaným stroužkem česneku, který rozmícháme ve lžičce vody se solí.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit