Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Zapékané plněné bedly
BEZMASÁ JÍDLA
Smažená bedla v těstíčku
Smažená bedla s česnekem
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie