Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Bůčkové karbanátky
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka
Dada 40 min. střední
TĚSTOVINY
Špecle s pivním sýrem, slaninou a cibulí
Vepřová játra na šťávě
Dada 50 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakládaný Camembert s česnekem a cibulí
Dada — nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Dušená paprika s vejcem
Utopenci
Vepřové maso nasladko
Dada 1 h. 20 min. nízká
Plněná kuřecí stehna v alobalu
Dada 2 h. vysoká
Rychlí utopenci
RYBY
Rybí filé v zelenině
Sekaná na plechu
Dada 1 h. 20 min. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Tatarská omáčka ze zakysané smetany
Dada 10 min. nízká
Květákový mozeček
Dada 30 min. nízká
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový osúch s cibulí
Dada — střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Hemenex
Dada 15 min. nízká
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Restovaná králičí játra
Michal 15 min. nízká
Plněný pikantní hermelín v oleji
Zelná sekaná
Dada 1 h. 30 min. střední
Těstoviny s cuketou na cibuli
Dada 20 min. střední
KOLÁČE
Rebarborové dortíky
MUFFINY
Rebarborové muffiny
ZELENINOVÉ SALÁTY
Tvarohový salát s cibulí
Jurgason 20 min. nízká
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
Omáčka z vařeného hovězího masa
CUKROVINKY
Kokosový kmen
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Domácí francouzský krémeš
Karbanátky z červeného zelí
Škvarkové pagáčky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit