Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Vařená uzená krkovice
Dada 1 h. 30 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
Vepřová játra na cibulce
Dada 25 min. nízká
Originální polský Bigos
Michal 1 h. 30 min. střední
Vepřová cikánská
Dada 30 min. střední
Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
Steaky z vepřové panenky
Michal 10 min. nízká
Vepřové maso s medem a vlašskými ořechy
Zuzka 30 min. nízká
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
Pečená vepřová krkovička
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunka s křenem v huspenině
Dada — střední
Vepřová kýta s ústřicovou omáčkou
Michal 2 h. 15 min. nízká
Vepřové na kmíně
Dada 40 min. nízká
Vepřové koleno pečené
Obráceně vepřové řízky
Zuzka — nízká
Marinované vepřové steaky se slaninou
Dada 60 min. střední
Vepřový řízek v bramborovém těstě
Vepřové řízky na bílém víně
Zuzka 50 min. nízká
Smažené vepřové maso na sladkokyselo
Zuzka 40 min. střední
Vánoční zelňačka
Dada 1 h. 20 min. nízká
Marinované vepřové maso na rukole
Zuzka 60 min. nízká
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Pečená vepřová kýta
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Kokosové oplatkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit