svetvemne.cz

Vařená uzená krkovice

    

Základní postup při vaření uzeného masa vhodného třeba k čočce na kyselo či bramborové kaši. Konzumujeme i na studeno s hořčicí a křenem.

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
vepřová krkovice uzená1kilogram

1. Příprava a vaření

vepřová krkovice uzená 1 kilogram

Krkovici omyjeme. Vložíme do studené vody a pod pokličkou vaříme 90 minut.

Příprava a vaření

2. 

Necháme vychladnout, nakrájíme na plátky, podle potřeby silnější při servírování za tepla nebo tenčí při podávání na studeno.

3. 

Vývar z uzeného vařeného masa můžeme použít na přípravu chutných luštěninových polévek.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit