Národní kuchyně
Více
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
Dada — střední
ROLÁDY
Štafetky
Michal 1 h. 30 min. vysoká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Špenát z čerstvého špenátu
Dada 25 min. nízká
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša řezy
Dada 60 min. střední
Mascarpone krémové řezy
Dada 45 min. vysoká
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Dada — vysoká
KOLÁČE
Tvarohová vosí hnízda
Dada 1 h. 20 min. vysoká
SUCHÉ PEČIVO
Kardamomové indické sušenky
Dada — nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Fučka
Dada 40 min. střední
Bramborové placky s kysaným zelím a žampiony
Kakaové perníčky
Zuzka 60 min. střední
Pečené zelí
Dada 1 h. 30 min. nízká
Nepečený fíkový salám
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s vinnou omáčkou
Dada 35 min. střední
Kávovo kokosové řezy
Dada 2 h. střední
Pudinkové rohlíčky
Michal 40 min. střední
Arašídové griliášky
Dada 45 min. střední
LIKÉRY
Irská smetana
Michal — nízká
MASOVÉ SALÁTY
Pochoutkový salát
Michal 15 min. nízká
CUKROVINKY
Raffaello
Michal 30 min. nízká
Marcipánoví šnečci
Mandlové čepičky
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Tradiční francouzský jablečný koláč
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
Zapečená kuřecí prsa s kysaným zelím
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
DORTY
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit