Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Smažená kuřecí játra
Dada 60 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová kari omáčka
Dada 35 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Fučka
Dada 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Jemná plněná sekaná
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Labužnické fazole na cibulce
Michal 30 min. střední
Bramborové placky s kysaným zelím a žampiony
Cuketa s vajíčkem
Dada 15 min. nízká
Vepřové kostky v pórkové omáčce
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Chalupářské bramboráky
Dada — nízká
TĚSTOVINY
Celozrnné nudle s cuketou
Dada 20 min. nízká
Guláš s fazolemi
Dada 1 h. 15 min. střední
Žampionové šunkové fleky
RIZOTO
Žampionové rizoto
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Smetanová Hokkaido polévka
Dada 30 min. střední
MASOVÉ SALÁTY
Pochoutkový salát
Michal 15 min. nízká
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový salát De Luxe
Michal 45 min. nízká
Zapékané těstoviny se špenátem a slaninou
Kuře na zeleninové nádivce s cizrnou
Dada 1 h. 30 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Quinoa salát s čerstvou zeleninou
Kurkuma pikantní tofu se špagetami
Dada 25 min. střední
Dýňová polévka s čočkou
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit