Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Dada — střední
Fazolová polévka s párkem
Dada 35 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Karbanátky s rohlíkem
Jurgason 45 min. nízká
Hrstková polévka fazolová s uzeným kolenem
Vepřová játra na šťávě
Dada 50 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Česneková kolečka
Zuzka 40 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
Dršťková polévka
Dada — nízká
Ovarová polévka
Dada 2 h. 20 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Bramboráky s kuřecími játry
Dada 60 min. vysoká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka z hlívy
Dada 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Harula s brynzou
Dada 1 h. 20 min. střední
Plněné bramboráky
Dada 2 h. střední
Bramborové placky se žampiony
Dada 1 h. 30 min. střední
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Restovaná králičí játra
Michal 15 min. nízká
Kuřecí roláda s houskovou nádivkou
Jurgason — střední
Cuketa s kuřecím masem
Jurgason — nízká
Hrstková polévka se šunkou
Dada 1 h. 5 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Česneková polévka s bramborami
Dada 40 min. střední
Zelné placky
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Actifry labužnické vepřové karbanátky
Jurgason 30 min. nízká
Zapékané vepřové karé v bramboráku
Dada 1 h. 15 min. střední
Květákové karbanátky
Norika 45 min. nízká
Pečená marinovaná žebírka
Michal 1 h. 30 min. nízká
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
OMÁČKY A PRÍVARKY
Omáčka z vařeného hovězího masa
CUKROVINKY
Kokosový kmen
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Domácí francouzský krémeš
Karbanátky z červeného zelí
Škvarkové pagáčky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit