RECEPTY

Pečená marinovaná žebírka

Pečená marinovaná žebírka

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Labužnická marináda a kvalitní maso je základem pro tuto lahůdku pivařů a grilmistrů.

recept,fotorecept,vepřové žebra ,česnek sušený,sójová omáčka,worcester,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

2

Hmotnost porce

616 g

Energie porce

2473 kcal

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

kečup

2

21

polévkové lžíce

kcal

majoránka

1

11

čajová lžička

kcal

olej slunečnicový

1.5

1349

decilitru

kcal

sójová omáčka

2

42

polévkové lžíce

kcal

sůl

½

0

čajové lžičky

kcal

vepřové žebra

1

3500

kilogram

kcal

worcester

2

8

čajové lžičky

kcal

česnek sušený

1

17

čajová lžička

kcal

 

Recept

1. 

vepřové žebra  1 kilogram  olej slunečnicový 1.5 decilitru  česnek sušený 1 čajová lžička  sůl ½ čajové lžičky  sójová omáčka 2 polévkové lžíce  worcester 2 čajové lžičky  majoránka 1 čajová lžička  kečup 2 polévkové lžíce

Uvedené ingredience smícháme a ve vzniklé marinádě obalíme žebírka. Obalené maso vložíme do igelitového sáčku nebo zabalíme do fólie. Odložíme na 1-2 dny do ledničky.

Uvedené ingredience smícháme a ve vzniklé...

2. 

Marinovaná žebírka uvaříme na páře, podlité vodou a přikryté pokličkou, přibližně hodinu doměkka.

Marinovaná žebírka uvaříme na páře,...

3. 

Uvařená žebírka zapečeme v troubě na 200 °C přibližně 20 min.

Uvařená žebírka zapečeme v troubě na 200 °C...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit