Květákové karbanátky

Vegetariánské "karbanátky" smažené v křupavém strouhankovém obalu.
recept,fotorecept,květák,Bezmasá jídla
Bezmasá jídla
Ingredience
Ingredience
květák | 1 ?? | kus kcal | |
majoránka | 0 ?? | kcal | |
mléko | 0 ?? | kcal | |
olej slunečnicový | 0 ?? | kcal | |
pepř černý mletý | 0 ?? | kcal | |
pečivo bílé | 2 ?? | kusy kcal | |
strouhanka | 1 ?? | hrst kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
vejce slepičí | 1 88 | kus kcal |
Recept

2.
pečivo bílé 2 kusy • vejce slepičí 1 kus • mléko • strouhanka 1 hrst • sůl • pepř černý mletý • majoránka
Starší rohlíky nakrájíme na kolečka, přelijeme teplým mlékem a necháme rozmočit. Květák rozdrtíme na kaši, přidáme vyždímané rohlíky, vejce, koření. Pokud je těsto řídké přidáme strouhanku.

3.
Z této masy vytvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Smažíme na oleji.

Dobrou chuť!