Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Smažená sekaná
Dada 25 min. nízká
Vepřové maso v alobalu
Dada 1 h. 20 min. nízká
Pečené uzené vepřové koleno
Dada 1 h. 30 min. nízká
Bůčkové karbanátky
Dada 60 min. střední
Vepřová šunka ze šunkovaru
Dada 2 h. 40 min. střední
Slané masovo-zelné buchty
Zuzka — střední
Sekaná na plechu
Dada 1 h. 20 min. střední
Domácí vepřové sádlo a škvarky
Velikonoční masová sekaná
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Domácí vepřová šunka s olivami
Dada — střední
Zelník se slaninou
Dada 1 h. 30 min. střední
Pikantní segedínský guláš
Tofu sekaná
Vepřové maso na houbách
Jurgason 60 min. nízká
Vepřový závitek s cuketou
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Vepřové závitky se sušenými meruňkami
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
Vepřové medailonky v zeleninové omáčce
Masovo-houbové špízy
Pečený bůček
ActiFry masové kuličky s pórkem
Vepřové řízky v chlebové omáčce
Dada 60 min. vysoká
Bramborový nákyp s masem a fazolemi
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit