Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
Dada 2 h. vysoká
Karbanátky s rohlíkem
Jurgason 45 min. nízká
Sekaná s vejcem
Dada 1 h. 20 min. střední
Zapečené brambory s masem a zeleninou
Dada 1 h. 30 min. střední
Vepřenky
Dada 45 min. nízká
Úhrabky
Dada 60 min. vysoká
Plněné zapékané rohlíky
Dada 45 min. vysoká
Maso s mrkvovo-petrželovou omáčkou
Michal 2 h. střední
Plněná paprika vařená v troubě
Špenátové palačinky plněné šunkou
Zuzka 40 min. nízká
Pečené zelné závitky
Dada 2 h. střední
Zapékané žemle plněné masem
Dada 45 min. střední
Vepřové kostky v zeleninovo-smetanové omáčce
Dada 50 min. střední
Rybí filé na cibuli
Dada — nízká
Halušky s pivním sýrem
Babiččiny úhrabky
Dada 60 min. střední
Vepřové maso se žampiony
Dada 1 h. 10 min. střední
Vepřové koleno s paprikovými bramborami
Dada 2 h. 40 min. střední
Vepřové maso v mrkvové krémové omáčce
Dada — střední
Pečené vepřové maso s rajčaty
Michal 1 h. 30 min. střední
Pečené vepřové kuličky
Dada 60 min. nízká
Vepřové plněné bochánky
Zapékané vepřové karé v bramboráku
Dada 1 h. 15 min. střední
Zapékané barevné brambory
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit