Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Zapékané míchané brambory
Dada 1 h. 30 min. střední
Zapečené brambory s masem a zeleninou
Salátová polévka s kopřivou
Dada 30 min. střední
Úhrabky
Dada 60 min. vysoká
KUŘECÍ MASO
Bramboráky s kuřecími játry
BEZMASÁ JÍDLA
Harula s brynzou
Dada 1 h. 20 min. střední
Brokolicová polévka s bramborami
ActiFry kuřecí prsa s jahodovou omáčkou
Dada 1 h. 20 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Špaldovo-bramborové halušky s krupicí
Dada 25 min. střední
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Dada 60 min. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Prívarok z kysaného zelí
Dada 35 min. střední
Smažený sýr - tvarůžky
Bramborové placky s kukuřicí
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
Chalupářské bramboráky
Dada — nízká
Bramborovo-brynzové krokety
Babiččiny úhrabky
Pečené brambory
Dada 1 h. 30 min. nízká
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový salát s kukuřicí bez majonézy
Dada 60 min. nízká
Vepřové koleno s paprikovými bramborami
Dada 2 h. 40 min. střední
Bramborový salát De Luxe
Michal 45 min. nízká
Kuřecí pekáč
Dada 1 h. 15 min. vysoká
Pórková polévka se sýrem
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Nakládaný Camembert s česnekem a cibulí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit