Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
Dada 30 min. nízká
Kapustový prívarok s bramborami
Dada 40 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
HOUBOVÉ POLÉVKY
Hlívová polévka se smetanou
Dršťková polévka
Dada — nízká
TĚSTOVINY
Tarhoňa
CHLÉB
Banánový chléb
Kapustnica
Dada 1 h. 20 min. nízká
Čočkovo-bramborový prívarok
Dada 60 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kukuřičná polévka
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Lehké bramborové pyré
Dada 25 min. nízká
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Letní bramborový salát
BEZMASÁ JÍDLA
Palačinky s brynzou
Zuzka 45 min. nízká
Rajská omáčka
Výborný chléb z pekárny
Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce
Dada 15 min. nízká
Rajčatová polévka
Dada 20 min. nízká
Brynzové halušky
KOLÁČE
Čokoládovo-švestkové suflé
Michal — nízká
Česnekový chléb
Jemný celozrnný chléb
BÁBOVKY
Výborná bábovka
Jahodová bublanina
Bramborový salát
Grenadýrský pochod
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
Omáčka z vařeného hovězího masa
CUKROVINKY
Kokosový kmen
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Domácí francouzský krémeš
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkové pagáčky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit