Národní kuchyně▼
Více▼
ŠTRÚDLY
Makovo-višňový štrúdl z listového těsta
Jurgason 30 min. střední
Zobrazit recept
Tažený tvarohový štrúdl
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Tvarohovo-jablečná buchta
Dada 35 min. nízká
Tažený makovo-višňový štrúdl
Švestkový závin
Dada 45 min. střední
Banánovo-pudinkový závin s mandlemi
Dada 45 min. vysoká
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Překládaný štrúdl
Jurgason 50 min. střední
Jablka v listovém těstě (v županu).
Tvarohovo-jablkový štrúdl
Jablečné kostky
Dada 1 h. 30 min. střední
Tvarohovo-jablečný závin
Dada 40 min. vysoká
Jablečný štrúdl v listovém těstě
Michal 60 min. nízká
Hruškový závin z listového těsta
Jablečno-ostružinový štrúdl
Štrúdl Hokaido
Dada 1 h. 20 min. střední
Jablečno-tvarohový závin se sušenými švestkami
Jurgason 45 min. střední
Tvarohovo-banánové pletýnky
Hokkaido závin s rozinkami
Michal 60 min. střední
Švestkovo-tvarohový štrúdl
Dada 35 min. střední
Ostružinovo-ořechová dobrota
Dada — střední
Jablečno-makové oči
Pudinkový závin
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Karbanátky z červeného zelí
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Mrkvový zákusek s tvarohem
Arašídové sendviče z listového těsta
Květák v mandžuské omáčce
TĚSTOVINY
Špecle s pivním sýrem, slaninou a cibulí
Třešňová bublanina
RIZOTO
Kuřecí rizoto
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
SLADKÉ SNÍDANĚ
Dýňové vafle
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit