Národní kuchyně
Více
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Dada 40 min. nízká
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Mořský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízká
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízká
Kalamáry na grilu
Michal 15 min. nízká
Domácí sushi
Mioo — vysoká
Rybí filé v česnekovém těstíčku
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Smažené rybí kousky ze sumečka
Dada 40 min. střední
Pečený pstruh
Kapr v alobalu
Norika — nízká
Mořský čert se zeleným pestem
Platýs s bylinkovým máslem
Treska ve sněhovém těstíčku
Candát po provensálsku
Jurgason 50 min. nízká
ActiFry pečená pražma
Michal — nízká
Losos na Teriyaki
Michal 10 min. nízká
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízká
Kapr na víně
Norika 1 h. 20 min. nízká
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Jurgason 45 min. střední
Makrela v jogurtu
Dada 1 h. 30 min. střední
Rybí kuličky s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
Lososový filet s Gomashio
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit