Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Jurgason 1 h. 10 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Masové kuličky v ďábelské omáčce
Jurgason 50 min. střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborové halušky - strapačky
Jurgason 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Jurgason 40 min. nízká
Banánovo-čokoládové kostky
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
Jurgason 45 min. střední
MASOVÉ SALÁTY
Řepný salát s majonézou
Jurgason 50 min. nízká
Plněné vepřové závitky
TĚSTOVINY
Strapačky s kysaným zelím
Oříškovo-karamelový zákusek
Jurgason 60 min. vysoká
SUCHÉ PEČIVO
Ořechové vánoční cukroví
Jurgason 40 min. střední
Nutelový cheesecake
Jurgason 1 h. 15 min. střední
Kávovo-karamelové řezy
KOLÁČE
Tvarohovo-borůvkový koláč
Jurgason 60 min. střední
KOŠÍČKY
Hruškové košíčky z listového těsta
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový koláč
Hermelínové batůžky
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
ROLÁDY
Tvarohovo-borůvková roláda
CUKROVINKY
Dvoubarevná čokoláda
Kokosové bambulky
Čokoládové košíčky s vanilkovou pěnou
Jurgason 30 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Pikantní kapustnica
PALAČINKY
Palačinková pochoutka
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jahodové Míša řezy
Jednoduché lité buchty
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit