RECEPTY

Dvoubarevná čokoláda

Dvoubarevná čokoláda

Jednoduchý recept napodobující kinder čokoládu ze sušeného mléka a cukru, který si zamilují všechny děti.

recept,fotorecept,cukr krystalový,tuk ztužený - margarín,mléko sušené,Cukrovinky,Bezlepkové

Cukrovinky

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cukr krystalový350gramů
cukr vanilkový1balení
kakao - prášek50gramů
mléko sušené500gramů
tuk ztužený - margarín250gramů
voda300mililitrů

 

Recept

1. 

voda 300 mililitrů  cukr vanilkový 1 balení  cukr krystalový 350 gramů

Vodu, vanilkový a krystalový cukr vaříme asi 4 minuty. Odstavíme.

2. 

tuk ztužený - margarín 250 gramů

Přidáme nakrájený ztužený tuk a počkáme, dokud se nerozpustí.

3. 

mléko sušené 500 gramů

Sušené mléko nasypeme do misky a po částech přimíchávame trochu vychladlý sirup.

4. 

Masu rozdělíme na dvě části.

5. 

kakao - prášek 50 gramů

Do jedné části přimícháme kakao.

6. 

Do připravené formy vložíme alobal, vymažeme ho, aby se dala čokoláda vyklopit. Můžeme požít i silikonové formičky. Do takto připravené formy nalijeme tmavou a bílou část. Zarovnáme.

7. 

Čokoládu necháme vychladit.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie