Karamelový srnčí hřbet

Pamlsek z rýžových burisonů v karamelu, oblíbený nejen na Vánoce.
recept,fotorecept,mléko slazené kondenzované,burisony rýžové,Cukrovinky,Vánoční recepty,Bezlepkové
Cukrovinky
Ingredience
Ingredience
burisony rýžové | 140 476 | gramů kcal | |
bílá čokoláda | 0 ?? | kcal | |
cukr krystalový | 250 1005 | gramů kcal | |
mléko slazené kondenzované | 300 973 | mililitrů kcal | |
máslo | 180 1322 | gramů kcal |
Recept
1.
cukr krystalový 250 gramů • mléko slazené kondenzované 300 mililitrů
V hrnci necháme zkaramelizovat cukr. Přilijeme slazené kondenzované mléko a mícháme, dokud se obě ingredience nerozpustí na tekutinu.



4.
Dobře promícháme. Necháme chvíli odstát a opět dobře promícháme.

5.
Formu na srnčí hřbet vyložíme potravinářskou fólií.

6.
Do formy vložíme burizónovo-karamelovou směs a dobře utlačíme. Necháme 24 hodin tuhnout v chladu.

7.
Ztuhlou dobrotu vyklopíme z formy. Odstraníme fólii.


9.
Nakrájíme na řezy. Skladujeme v chladu.

Dobrou chuť!