RECEPTY

Karamelový srnčí hřbet

Karamelový srnčí hřbet

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Pamlsek z rýžových burisonů v karamelu, oblíbený nejen na Vánoce.

recept,fotorecept,mléko slazené kondenzované,burisony rýžové,Cukrovinky,Vánoční recepty,Bezlepkové

Cukrovinky

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

burisony rýžové140gramů
bílá čokoláda -
cukr krystalový250gramů
mléko slazené kondenzované300mililitrů
máslo180gramů

 

Recept

1. 

cukr krystalový 250 gramů  mléko slazené kondenzované 300 mililitrů

V hrnci necháme zkaramelizovat cukr. Přilijeme slazené kondenzované mléko a mícháme, dokud se obě ingredience nerozpustí na tekutinu.

V hrnci necháme zkaramelizovat cukr. Přilijeme...

2. 

máslo 180 gramů

Přidáme máslo a mícháme do rozpuštění.

Přidáme máslo a mícháme do rozpuštění....

3. 

burisony rýžové 140 gramů

Přisypeme burisony.

Přisypeme burisony....

4. 

Dobře promícháme. Necháme chvíli odstát a opět dobře promícháme.

Dobře promícháme. Necháme chvíli odstát a...

5. 

Formu na srnčí hřbet vyložíme potravinářskou fólií.

Formu na srnčí hřbet vyložíme...

6. 

Do formy vložíme burizónovo-karamelovou směs a dobře utlačíme. Necháme 24 hodin tuhnout v chladu.

Do formy vložíme burizónovo-karamelovou směs a...

7. 

Ztuhlou dobrotu vyklopíme z formy. Odstraníme fólii.

Ztuhlou dobrotu vyklopíme z formy. Odstraníme...

8. 

bílá čokoláda

Polijeme rozpuštěnou čokoládou a necháme čokoládu částečně ztuhnout.

Polijeme rozpuštěnou čokoládou a necháme...

9. 

Nakrájíme na řezy. Skladujeme v chladu.

Nakrájíme na řezy. Skladujeme v chladu....

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit