Národní kuchyně
Více
SUCHÉ PEČIVO
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
Kokosové polomáčené cukrovinky
Kokosová srdíčka
Kokosový kmen
DORTY
Valentýnský vanilkovo-jahodový dort
ZÁKUSKY
Karamelovo-ořechová kostka
Dvoubarevná čokoláda
Banánovo-čokoládové kostky
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Medové řezy s ořechovým griliášem
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie