Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Rychlý hambuger ze sekané v žemli
Mioo 25 min. vysoká
Vepřová játra na šťávě
Dada 50 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Toskánská fazolová polévka
Dada 40 min. střední
Hrstková polévka fazolová s uzeným kolenem
Dada — střední
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
Dada 2 h. 20 min. nízká
TELECÍ MASO
Ossobuco - dušená telecí kližka
Michal 2 h. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Žampionový quiche
Zuzka 40 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Hemenex
Dada 15 min. nízká
Velikonoční masová sekaná
Dada 1 h. 20 min. vysoká
POMAZÁNKY
Drožďová pomazánka
Dada 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Knedlíky s vajíčkem
Dada 20 min. střední
RYBY
Rybí filé v zelenině
Dada 60 min. střední
HOUBOVÉ POLÉVKY
Žampionová krémová polévka
Rychlí utopenci
Dada — nízká
Zelná sekaná
Dada 1 h. 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí nákyp s hráškem
Dada 60 min. nízká
Barevné masovo-zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízká
Zelňačka pro děti
Dada 50 min. nízká
Hovězí polévka
Dada 2 h. 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Česneková polévka s bramborami
Zelno-rajčatová polévka
Vepřové maso nasladko
Dada 1 h. 20 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Tvarohový salát s cibulí
Jurgason 20 min. nízká
Obrácené zelí
Dada 1 h. 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Bílá fazolová polévka
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit