Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Jurgason 2 h. nízká
Plněné vepřové závitky
Jurgason 50 min. střední
Vepřová játra na šťávě
Dada 50 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Hrstková polévka fazolová s uzeným kolenem
Dada — střední
Balkánský plamen
Jurgason 60 min. nízká
Dušené vepřové maso na houbách
Dada 60 min. nízká
Plněné bramboráky
Dada 2 h. střední
Česnekovo-paprikový bůček
Dada — nízká
Živánská v parním hrnci
Kapustnica
Dada 1 h. 20 min. nízká
Vepřové maso nasladko
SLANÉ CHUŤOVKY
Huspenina
TĚSTOVINY
Rýžové nudle s vepřovým masem a houbami šiitake
Michal 30 min. nízká
Vepřové medailonky s cuketou
Zuzka 60 min. nízká
Vepřové maso s hořčicovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízká
Klasické vepřové řízky
Segedínský guláš
Pečené karé se švestkami
Dada 2 h. nízká
Mexické soté
Gyros na pánvi a tzatziki
Michal 20 min. nízká
Vepřové maso se špagetami
Zuzka 30 min. nízká
Pikantní kapustnica
Jurgason 60 min. střední
Pečená marinovaná žebírka
Michal 1 h. 30 min. nízká
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Kokosové oplatkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit