Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Smažená sekaná
Dada 25 min. nízká
Bůčkové karbanátky
Dada 60 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa plněná nivou a slaninou
Jurgason 40 min. nízká
TĚSTOVINY
Zapečené šunkofleky
BEZMASÁ JÍDLA
Smažené žampiony
Dada 45 min. nízká
KOLÁČE
Velikonoční makový bochánek
Dada 1 h. 30 min. střední
Šunkové fleky s cuketou
Smažené tofu v sezamovo-paprikovém obalu
Zuzka 30 min. nízká
Smažený sýr
Dada 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrové suflé
Michal 40 min. střední
Tofu sekaná
Zelná sekaná
ŠTRÚDLY
Jablečno-tvarohový závin se sušenými švestkami
Jurgason 45 min. střední
Banánovo-pudinkový koláč
Dada 1 h. 10 min. střední
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
Actifry labužnické vepřové karbanátky
Jurgason 30 min. nízká
Zelné placky
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Trvarohové knedlíčky s meruňkovou omáčkou
Jurgason 60 min. střední
Žampiónové kuličky ve špenátové omáčce
Jablečno-makové oči
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Gitka — nízká
Bramborový nákyp s masem a fazolemi
Dada — střední
Zapékané barevné brambory
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Obrácené zelí
Dada 1 h. 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
Žabky
Grenadýrský pochod
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit