Národní kuchyně
Více
SLADKÁ JÍDLA
Žemlovka z domácí pekárny
Dada — nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečené brambory s lečem
VEPŘOVÉ MASO
Plněné bramboráky
Dada 2 h. střední
Zapečená zelenina na bramborách
Dada 60 min. nízká
ROLÁDY
Jahodová roláda
Zuzka 45 min. střední
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Karbanátky
Dada 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Pečená kuřecí stehna s nádivkou
Brambory zapečené s uzeným masem a kysaným zelím
Zuzka 60 min. nízká
Masové kuličky v rajské omáčce
Plněná sekaná
Dada 1 h. 30 min. střední
Tofu ražniči v těstíčku
Dada 45 min. nízká
Čevapčiči
Zuzka 30 min. nízká
Palačinky s brynzou
Zuzka 45 min. nízká
Brokolicovo-bramborový nákyp
Dada 1 h. 30 min. nízká
Klasické vepřové řízky
Tvarohové ovocné knedlíčky
Dada 45 min. střední
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
Dada 1 h. 10 min. nízká
Francouzské brambory ze surových brambor
Dada 1 h. 20 min. nízká
KOLÁČE
Jahodová bublanina
Špízy se žampiony a kuřecím masem
BÁBOVKY
Výborná bábovka
Hermelín ve vinném těstíčku
Dada 15 min. nízká
TĚSTOVINY
Nákyp z těstovin rigate s houbami
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
Kokosové oplatkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit