RECEPTY

Čevapčiči

Čevapčiči

Výborný klasický recept na tradiční chutné a oblíbené karbanátky. Podáváme s vařenými bramborami, nakrájenou čerstvou cibulí a hořčicí.

recept,fotorecept,vepřové mleté maso,vejce slepičí,Vepřové maso,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule200gramů
strouhanka4polévkové lžíce
sůl2čajové lžičky
vejce slepičí2kusy
vepřové mleté maso½kilogram

 

Recept

1. 

cibule 200 gramů  vepřové mleté maso ½ kilogram  vejce slepičí 2 kusy  strouhanka 4 polévkové lžíce  sůl 2 čajové lžičky

Jednu větší cibuli nakrájíme na drobné kousky, smícháme s mletým masem, vejci, strouhankou a solí.

2. 

Ze směsi vytvarujeme válečky, které obalíme v hladké mouce. Vložíme je do pánve s olejem a smažíme 10 minut zakryté. Po 10 minutách jednotlivé kousky obrátíme a odkryté smažíme ještě 10 minut.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit