Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. střední
ZÁKUSKY
Kávový zákusek
Jurgason 1 h. 30 min. střední
RÝŽE
Smetanová rýže
Jurgason 30 min. střední
Karbanátky s rohlíkem
Jurgason 45 min. nízká
Kuřecí steaky s nivovou omáčkou
Jurgason 15 min. střední
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
MASOVÉ POLÉVKY
Jednoduchá kuřecí polévka
Jurgason 2 h. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Plněná vajíčka
Jurgason 50 min. nízká
Cheesecake s borůvkovou šlehačkou
Jurgason 2 h. střední
ŠTRÚDLY
Překládaný štrúdl
Jurgason 50 min. střední
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohové fánky
Jurgason 40 min. nízká
Sýrová roláda s olivami
Jurgason 1 h. 15 min. střední
Kuřecí roláda s nádivkou
KOLÁČE
Kokosový ježci
Jurgason 1 h. 10 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Ořechová kolečka
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Kokosovo-smetanové rohlíčky
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Hustá celerová polévka
Kolečka s ořechovým sněhem
POMAZÁNKY
Rychlá rybí pomazánka
Jurgason 5 min. nízká
Nepečené čokoládovo-banánové kostky
Jurgason 45 min. střední
Vepřové maso na houbách
Jurgason 60 min. nízká
Zapékané tvarohové palačinky
Karamelovo-banánový zákusek
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie