Národní kuchyně▼
Více▼
ZVĚŘINA
Guláš z divočáka s brusinkami
Michal 3 h. střední
Zobrazit recept
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Maso s mrkvovo-petrželovou omáčkou
Michal 2 h. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Jednoduchá kuřecí polévka
Jurgason 2 h. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Vánoční čočková polévka
Dada 30 min. střední
Pečené uzené vepřové koleno
Dada 1 h. 30 min. nízká
MASO
Domácí tlačenka
Dada — střední
Actifry Kuřecí špízy
Jurgason 25 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
TĚSTOVINY
Strapačky s kysaným zelím
Jurgason 45 min. střední
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový koláč
Jurgason 50 min. střední
Těstoviny zapékané s lilkem
Kuřecí rolky plněné špenátem
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Marinované vepřové steaky se slaninou
Dada 60 min. střední
Rybí polévka
Norika 60 min. nízká
Hovězí vývar
Michal 2 h. 30 min. nízká
Štefanská roláda
Elenka 2 h. střední
Pečená vepřová kýta
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
ZÁKUSKY
Obliž prst
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškotové kakaové těsto
Indické máslové kuře
Banánová střecha
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Tofu v čočkové omáčce
Česnekovo zázvorové kuřecí řízky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit