Národní kuchyně▼
Více▼
ZVĚŘINA
Guláš z divočáka s brusinkami
Michal 3 h. střední
Zobrazit recept
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Maso s mrkvovo-petrželovou omáčkou
Michal 2 h. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Jednoduchá kuřecí polévka
Jurgason 2 h. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Vánoční čočková polévka
Dada 30 min. střední
Pečené uzené vepřové koleno
Dada 1 h. 30 min. nízká
MASO
Domácí tlačenka
Dada — střední
Actifry Kuřecí špízy
Jurgason 25 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
TĚSTOVINY
Strapačky s kysaným zelím
Jurgason 45 min. střední
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový koláč
Jurgason 50 min. střední
Těstoviny zapékané s lilkem
Kuřecí rolky plněné špenátem
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Marinované vepřové steaky se slaninou
Dada 60 min. střední
Rybí polévka
Norika 60 min. nízká
Hovězí vývar
Michal 2 h. 30 min. nízká
Štefanská roláda
Elenka 2 h. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Plněné zelné listy
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Dršťková polévka
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
ROLÁDY
Žirafí roláda
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Frankfurtská polévka
Francouzský jablkový koláč
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit