Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Jurgason 2 h. nízká
Vepřové maso v alobalu
Dada 1 h. 20 min. nízká
Bůčkové karbanátky
Dada 60 min. střední
Pečená vepřová roláda
Jurgason 1 h. 20 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakládaný Camembert s česnekem a cibulí
Dada — nízká
Česneková kolečka
Zuzka 40 min. střední
TĚSTOVINY
Špagety se špenátem
Michal 15 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
MASO
Domácí tlačenka
Dada — střední
Česnekovo-paprikový bůček
Zapečené těstoviny se špenátem
Dada 40 min. nízká
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená červená řepa s česnekem
Dada 1 h. 30 min. nízká
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
BEZMASÁ JÍDLA
Smažená bedla s česnekem
Dada 5 min. nízká
Plněné pagáče
Zuzka — střední
Kapustový prívarok s kuřecím soté
Bramboráky
Dada 1 h. 15 min. nízká
Pečené karé se švestkami
Dada 2 h. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Česneková polévka s bramborami
Dada 40 min. střední
Zelné placky
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Špagety Aglio e Olio
Michal 10 min. střední
Pečený bůček
Sýrová česnečka
Dada 35 min. nízká
Zapékané vepřové karé v bramboráku
Dada 1 h. 15 min. střední
Žabky
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Kokosové oplatkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit