Sýrová česnečka

Polévka pro "chřipkové období". Podáváme s opečeným nakrájeným rohlíkem.
recept,fotorecept,česnek,sýr Eidam ,Zeleninové polévky
Zeleninové polévky
Ingredience
Ingredience
brambory | 500 460 | gramů kcal | |
cibule | 60 27 | gramů kcal | |
rohlík bílý | 2 ?? | kusy kcal | |
sádlo | 20 180 | gramů kcal | |
sýr Eidam | 200 572 | gramů kcal | |
sůl | ½ 0 | čajové lžičky kcal | |
sůl zeleninová Natur | 2 29 | čajové lžičky kcal | |
voda | 1.5 0 | litru kcal | |
česnek | 25 27 | gramů kcal |
Recept
1.
cibule 60 gramů • sádlo 20 gramů • česnek 25 gramů
Cibuli očistíme, nadrobno pokrájíme a osmahneme na sádle. Přidáme prolisovaný česnek.

2.
brambory 500 gramů • sůl zeleninová Natur 2 čajové lžičky • sůl ½ čajové lžičky
Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Přidáme je k cibuli s česnekem, posypeme zeleninovou solí (Vegeta) a solí. Promícháme.




Dobrou chuť!