Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečený květák s tvarohem
HOVĚZÍ MASO
Bramborový nákyp s masem
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková mini pizza
Chalupářské langoše
Dýňové sufflé
VEPŘOVÉ MASO
Pečené zelné závitky
ZELENINOVÉ SALÁTY
Květákový smetanovo-majonézový salát
SLANÉ KOLÁČE
Pizza z listového těsta
Zapékané žemle plněné masem
Plněné zapékané rohlíky
Plněné pagáče
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Sýrová česnečka
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
Dýňové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit