Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečený květák s tvarohem
HOVĚZÍ MASO
Bramborový nákyp s masem
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková mini pizza
Chalupářské langoše
Dýňové sufflé
VEPŘOVÉ MASO
Pečené zelné závitky
ZELENINOVÉ SALÁTY
Květákový smetanovo-majonézový salát
SLANÉ KOLÁČE
Pizza z listového těsta
Zapékané žemle plněné masem
Plněné zapékané rohlíky
Plněné pagáče
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Sýrová česnečka
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit