Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečený květák s tvarohem
HOVĚZÍ MASO
Bramborový nákyp s masem
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková mini pizza
Chalupářské langoše
Dýňové sufflé
VEPŘOVÉ MASO
Pečené zelné závitky
ZELENINOVÉ SALÁTY
Květákový smetanovo-majonézový salát
SLANÉ KOLÁČE
Pizza z listového těsta
Zapékané žemle plněné masem
Plněné zapékané rohlíky
Plněné pagáče
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Sýrová česnečka
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Pečená vepřová kýta
Houbová smaženice z klouzků
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánoví pavoučci
Brynzový posúch se slaninou
Pěnový jablečný koláč
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit