Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečený květák s tvarohem
Michal 1 h. 10 min. střední
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Bramborový nákyp s masem
Dada 1 h. 30 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková mini pizza
Dada — střední
Chalupářské langoše
Dada — vysoká
Dýňové sufflé
Zuzka — střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečené zelné závitky
Dada 2 h. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Květákový smetanovo-majonézový salát
Zuzka 1 h. 30 min. střední
SLANÉ KOLÁČE
Pizza z listového těsta
Dada 60 min. střední
Zapékané žemle plněné masem
Dada 45 min. střední
Plněné zapékané rohlíky
Dada 45 min. vysoká
Plněné pagáče
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Sýrová česnečka
Dada 35 min. nízká
Smažený sýr
Dada 30 min. nízká
Velikonoční masová sekaná
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Plněný krokodýl
Zuzka 1 h. 30 min. vysoká
Sýrová roláda
Jurgason 30 min. střední
Pizza
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
Karbanátky z červeného zelí
Koláč z kyseného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit