Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečený květák s tvarohem
Michal 1 h. 10 min. střední
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Bramborový nákyp s masem
Dada 1 h. 30 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková mini pizza
Dada — střední
Chalupářské langoše
Dada — vysoká
Dýňové sufflé
Zuzka — střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečené zelné závitky
Dada 2 h. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Květákový smetanovo-majonézový salát
Zuzka 1 h. 30 min. střední
SLANÉ KOLÁČE
Pizza z listového těsta
Dada 60 min. střední
Zapékané žemle plněné masem
Dada 45 min. střední
Plněné zapékané rohlíky
Dada 45 min. vysoká
Plněné pagáče
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Sýrová česnečka
Dada 35 min. nízká
Smažený sýr
Dada 30 min. nízká
Velikonoční masová sekaná
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Plněný krokodýl
Zuzka 1 h. 30 min. vysoká
Sýrová roláda
Jurgason 30 min. střední
Pizza
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
Šunková roláda
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Květák v mandžuské omáčce
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit