Národní kuchyně
Více
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Krupicové noky do polévky
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvovo-hrášková polévka
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka ze sušených hub
Hlívová polévka se strouháním
Sýrová česnečka
Brokolicová polévka s celerovými haluškami
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní segedínský guláš
Zeleninová polévka
Česneková polévka s bramborami
KRŮTÍ MASO
Smažená krůtí prsa v jogurtové marinádě
TĚSTOVINY
Špagety s brokolicovou omáčkou
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko
Kávový zákusek
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Krůtí závin v listovém těstě
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie