Národní kuchyně
Více
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Krupicové noky do polévky
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvovo-hrášková polévka
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka ze sušených hub
Hlívová polévka se strouháním
Sýrová česnečka
Brokolicová polévka s celerovými haluškami
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní segedínský guláš
Zeleninová polévka
Česneková polévka s bramborami
KRŮTÍ MASO
Smažená krůtí prsa v jogurtové marinádě
TĚSTOVINY
Špagety s brokolicovou omáčkou
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
Krémový ořechový zákusek
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Karbanátky z červeného zelí
Kokosové oplatkové řezy
Smažená cuketa v jogurtovém těstíčku
Segedínský guláš s hovězím masem
Květákové karbanátky
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
SLANÉ CHUŤOVKY
Žampionový quiche
18.09.2024
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit