Národní kuchyně
Více
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Krupicové noky do polévky
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvovo-hrášková polévka
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka ze sušených hub
Hlívová polévka se strouháním
Sýrová česnečka
Brokolicová polévka s celerovými haluškami
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní segedínský guláš
Zeleninová polévka
Česneková polévka s bramborami
KRŮTÍ MASO
Smažená krůtí prsa v jogurtové marinádě
TĚSTOVINY
Špagety s brokolicovou omáčkou
ZÁKUSKY
Obliž prst
Ananasové řezy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu
Šup-šup zákusek
ROLÁDY
Štafetky
KOLÁČE
Meruňkové koláčky
MASOVÉ SALÁTY
Řepný salát s majonézou
Plněné vepřové závitky
SLANÉ CHUŤOVKY
Pizza šunkové trojúhelníčky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na bílé ředkvi
BEZMASÁ JÍDLA
Brynzové kroupy s chřestem
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohové knedlíčky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie