RECEPTY

Krupicové noky do polévky

Krupicové noky do polévky

Nadýchané krupicové knedlíčky jsou skvělou tradiční volbou do zeleninových polévek a masových vývarů.

recept,fotorecept,vejce slepičí,pšeničná krupice,Zavářky do polévek,Bezlaktózové

Zavářky do polévek

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

pšeničná krupice50gramů
sůl zeleninová Natur1čajová lžička
vejce slepičí1kus
voda1litr

 

Recept

1. 

vejce slepičí 1 kus  pšeničná krupice 50 gramů

V misce rozmícháme vejce s krupicí na středně jemně hustou kaši. Necháme 10 minut odstát.

2. 

voda 1 litr  sůl zeleninová Natur 1 čajová lžička

Vodu se zeleninovou solí přivedeme do varu.

3. 

Čajovou lžičku vložíme do vody a následně jí vykrajujeme noky z těsta.

4. 

Vykrojené noky hned vkládáme do horké vody a vaříme asi 8 minut. Pak přikryjeme a necháme ve vodě odstát nejméně 15 minut. Nokyy z vody nevybíráme, ale necháme je tam až do podávání polévky.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie