Játrové noky do polévky

recept,fotorecept,kuřecí játra,pšeničná krupice,Zavářky do polévek,Bezlaktózové
Zavářky do polévek
Ingredience
Ingredience
kuřecí játra | 150 180 | gramů kcal | |
pšeničná krupice | 100 361 | gramů kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
vejce slepičí | 2 176 | kusy kcal | |
voda | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
kuřecí játra 150 gramů • vejce slepičí 2 kusy
Kuřecí játra, nebo vepřová játra odblaníme, omyjeme a pokrájíme najemno.

2.
Přidáme vejce a umícháme.

3.
Pokud chceme mít noky bez větších či menších kousků jater, můžeme játra rozmixovat ponorným mixérem.


6.
Halušky cca 10 minut vaříme doměkka.

Dobrou chuť!