Halušky z červené řepy
Chuťově zajímavé, jemně nasládlé halušky.
recept,fotorecept,červená řepa,pšeničná krupice,Těstoviny,Bezlaktózové,Sezónní recepty
Těstoviny
Ingredience
Ingredience
mouka hladká | 20 | gramů | |
pšeničná krupice | 100 | gramů | |
sůl | - | ||
vejce slepičí | 1 | kus | |
voda | - | ||
červená řepa | 150 | gramů |
Recept

2.
Po vychladnutí oloupeme a najemno (na kaši) nastrouháme.


4.
pšeničná krupice 100 gramů • mouka hladká 20 gramů
Přisypeme krupici a mouku. Umícháme středně husté těsto

6.
Halušky vaříme 8 minut. Pak je scedíme a propláchneme studenou vodou.

7. Tip na servírování
Halušky jsou velmi chutné v krémových polévkách, nebo je podáváme jako hlavní pokrm přelité sýrovou omáčkou.

Dobrou chuť!