Národní kuchyně▼
Více▼
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Krupicové noky do polévky
Dada 35 min. nízká
Zobrazit recept
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvovo-hrášková polévka
Dada 25 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka ze sušených hub
Dada 30 min. nízká
Hlívová polévka se strouháním
Dada 45 min. vysoká
Sýrová česnečka
Brokolicová polévka s celerovými haluškami
Dada 40 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní segedínský guláš
Dada 1 h. 20 min. střední
Zeleninová polévka
Česneková polévka s bramborami
KRŮTÍ MASO
Smažená krůtí prsa v jogurtové marinádě
Dada — nízká
TĚSTOVINY
Špagety s brokolicovou omáčkou
Dada 40 min. nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
Polévka z ryzců
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit