Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Balkánský plamen
Jurgason 60 min. nízká
ZÁKUSKY
Velikonoční beránek
Norika — nízká
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
Michal 45 min. střední
ROLÁDY
Sloní slzy
Norika 60 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kýta na kořenové zelenině
Michal 2 h. 20 min. nízká
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
Norika 40 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Vajíčka v paprice
Michal 10 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso v cibulové omáčce
Jurgason 45 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát Caprese
Michal 5 min. nízká
RIZOTO
Kuřecí rizoto
Jurgason 45 min. nízká
Kokosové řezy
Norika 50 min. střední
Kokosový zákusek s pomerančovou polevou
Dada 40 min. střední
TĚSTOVINY
Pórkové těstoviny
Dada 30 min. nízká
Tvarohový jablečník
Michal 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí prsa v sýrové peřince
Jurgason 40 min. střední
Velikonoční kohoutek
Jurgason 60 min. střední
RYBY
Marinovaný losos
Michal — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Marinovaný losos na studeno
Mexické soté
Jablečná harmonika
RYBÍ SALÁTY
Tuňákový salát
Jurgason 35 min. nízká
Věnečky
Michal 1 h. 40 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Cuketovo-fazolová polévka
Jemné švestkové buchtičky
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit