Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Velikonoční beránek
Norika — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Balkánský plamen
Jurgason 60 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
Michal 45 min. střední
ROLÁDY
Sloní slzy
Norika 60 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso v cibulové omáčce
Jurgason 45 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kýta na kořenové zelenině
Michal 2 h. 20 min. nízká
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
Norika 40 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát Caprese
Michal 5 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Vajíčka v paprice
Michal 10 min. nízká
Kokosový zákusek s pomerančovou polevou
Dada 40 min. střední
Kuřecí prsa v sýrové peřince
Jurgason 40 min. střední
Kokosové řezy
Norika 50 min. střední
RIZOTO
Kuřecí rizoto
Jurgason 45 min. nízká
TĚSTOVINY
Pórkové těstoviny
Dada 30 min. nízká
Velikonoční kohoutek
Jurgason 60 min. střední
Mexické soté
RYBY
Marinovaný losos
Michal — nízká
Tvarohový jablečník
Michal 1 h. 30 min. nízká
RYBÍ SALÁTY
Tuňákový salát
Jurgason 35 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Marinovaný losos na studeno
Věnečky
Michal 1 h. 40 min. střední
Jablečná harmonika
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Cuketovo-fazolová polévka
Jemné švestkové buchtičky
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Pečená vepřová kýta
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
Kokosové oplatkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit