Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Jurgason 60 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa plněná nivou a slaninou
Jurgason 40 min. nízká
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
Jurgason 1 h. 30 min. střední
KOLÁČE
Meruňkové koláčky
Jurgason 45 min. nízká
MASOVÉ SALÁTY
Lahůdkový kukuřičný salát
Jurgason 30 min. nízká
Rybízový koláč se zapečeným sněhem
Jurgason 60 min. nízká
Cheesecake
Jurgason 1 h. 20 min. střední
Pudinkový koláč se smetanou
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkoví šneci
Jurgason 50 min. střední
Špenátové muffiny
Banánovo-mandlový zákusek
Jurgason 45 min. vysoká
Zapékané bramborové halušky s kuřecím masem
Actifry Kuřecí špízy
Jurgason 25 min. střední
Babiččin koláč
Zapečené těstoviny
SLADKÁ JÍDLA
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Churros
Jurgason 30 min. střední
ŠTRÚDLY
Jablečno-tvarohový závin se sušenými švestkami
Jurgason 45 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Actifry labužnické vepřové karbanátky
Trvarohové knedlíčky s meruňkovou omáčkou
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
ZELENINOVÉ SALÁTY
Tvarohový salát s cibulí
Jurgason 20 min. nízká
ActiFry kuřecí prsa v zázvorové marinádě
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jahodové Míša řezy
Jednoduché lité buchty
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit