Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Fazole na cibulce s párkem
Mioo 15 min. nízká
Čevapčiči v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Živánská v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
Dada 2 h. 30 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Dada 60 min. vysoká
Karbanátky
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
Brambory zapečené s uzeným masem a kysaným zelím
Zuzka 60 min. nízká
KRŮTÍ MASO
Marinovaná pečená krůtí stehna
Dada — nízká
Plněná sekaná
Dada 1 h. 30 min. střední
Čevapčiči
Zuzka 30 min. nízká
Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony
Zuzka 25 min. nízká
Masové kuličky v rajské omáčce
Kachní polévka
Michal 2 h. střední
Musaka
Dada 2 h. střední
TĚSTOVINY
Cannelloni s masovou nádivkou
Vepřové medailonky s cuketou
Francouzské brambory ze surových brambor
Dada 1 h. 20 min. nízká
SLANÉ KOLÁČE
Pizza
Bon Batatas von Forno
Michal 1 h. 25 min. střední
MASOVÉ SALÁTY
Lahodný kuřecí salát
Jurgason 40 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
Nákyp z těstovin rigate s houbami
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Nakládaný Camembert s česnekem a cibulí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit