Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Čevapčiči v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kapustový prívarok s bramborami
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
Dada — nízká
Plněné bramboráky
Dada 2 h. střední
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Dada 60 min. vysoká
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
Dada 2 h. 30 min. nízká
Karbanátky
TĚSTOVINY
Rýžové nudle s vepřovým masem a houbami šiitake
Michal 30 min. nízká
KRŮTÍ MASO
Marinovaná pečená krůtí stehna
KUŘECÍ MASO
Pečená kuřecí stehna s nádivkou
Plněná sekaná
Dada 1 h. 30 min. střední
Špenátové těstoviny
Dada 30 min. nízká
Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony
Zuzka 25 min. nízká
Kuřecí roláda s houskovou nádivkou
Jurgason — střední
Mořský čert se zeleným pestem
Zuzka 30 min. nízká
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
Dada 1 h. 10 min. nízká
Gyros na pánvi a tzatziki
Michal 20 min. nízká
SLANÉ KOLÁČE
Pizza
Špagety s bazalkovým pestem
Zuzka 40 min. střední
Fettuccine s brokolicí
CHLÉB
Česnekový chléb
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová směs s brandy
Květákové špagety
Dada 20 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit