Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečené brambory s lečem
Dada — nízká
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Dada 40 min. nízká
Filet z aljašské tresky na páře
Mořský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Dušené vepřové maso na houbách
Dada 60 min. nízká
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
Dada 2 h. 30 min. nízká
KRŮTÍ MASO
Krůtí roláda s mletým masem a rýží
Živánská v parním hrnci
Zapečená zelenina na bramborách
KUŘECÍ MASO
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
Krůtí kapsa v parním hrnci
TĚSTOVINY
Rýžové nudle s vepřovým masem a houbami šiitake
Michal 30 min. nízká
Marinovaná pečená krůtí stehna
Brokolicovo-bramborový nákyp
Dada 1 h. 30 min. nízká
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony
Zuzka 25 min. nízká
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Mořský čert se zeleným pestem
Vepřové medailonky s cuketou
Zuzka 60 min. nízká
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
Gyros na pánvi a tzatziki
Michal 20 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Rajská omáčka
Dada 30 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
Houbová směs s brandy
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit