Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Dada — střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Jurgason 50 min. nízká
Toskánská fazolová polévka
Dada 40 min. střední
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Červené zelí s pomerančem
Dada 50 min. nízká
Mléčná fazolová polévka
Dada — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
TELECÍ MASO
Ossobuco - dušená telecí kližka
Michal 2 h. střední
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Dada 60 min. vysoká
Hovězí kýta na kořenové zelenině
Michal 2 h. 20 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Tofu v rajčatové omáčce
Michal 50 min. střední
Bobová polévka se slaninou
VEPŘOVÉ MASO
Brambory zapečené s uzeným masem a kysaným zelím
Zuzka 60 min. nízká
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Králík na smetaně
Masové kuličky v rajské omáčce
Dada 60 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kachní polévka
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Rajčatová polévka
Dada 20 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Pečená kuřecí stehna s mrkví a rozinkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízká
ZAVAŘENINY
Zavařujeme houby
Cizrnová polévka s mlékem
Rajská omáčka
Dada 30 min. nízká
Fazolová polévka s rajčaty
Pikantní kapustnica
Jurgason 60 min. střední
RYBY
Kapr na víně
Norika 1 h. 20 min. nízká
Rajčatová polévka pro děti
Dada 15 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Nakládaný Camembert s česnekem a cibulí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit