Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-bramborové placky
Michal 60 min. střední
Zapečený květák s tvarohem
Michal 1 h. 10 min. střední
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
Bramborové placky s květákem a brokolicí
Dada 1 h. 30 min. střední
Zapékaný květák s bramborami a sýrem
Dada 1 h. 15 min. střední
Květák s indickým kořením
Zuzka 40 min. nízká
Pečený květák
Smažený květák v pivním těstíčku
Dada 45 min. střední
Zapečený květák s parmezánem
Dada 45 min. nízká
Smažený květák v cizrnovém těstíčku
Dada 40 min. střední
Zapečený květák
Květákové palačinky
Dada 50 min. střední
Smažený květák ve voňavém těstíčku
Zuzka — střední
Bramborovo-květáková masala
Dada 35 min. střední
Makarony zapečené s květákem, žampiony a gorgonzolou
Květákové placičky se sýrem feta
Zuzka 50 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Květákový smetanovo-majonézový salát
Zuzka 1 h. 30 min. střední
Květák s máslovou strouhankou
Dada 25 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Krémová zeleninová polévka
Dada 50 min. nízká
Květákový mozeček
Dada 30 min. nízká
Letní zeleninový boršč
Květáková polévka
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
Jurgason 45 min. střední
Květákové karbanátky
Norika 45 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie