RECEPTY

Zapečený květák s parmezánem

Zapečený květák s parmezánem

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Rychlá lehká večeře. Můžeme podávat jako samostatný pokrm nebo s bramborovou přílohou.

recept,fotorecept,květák,sýr Parmezán,Bezmasá jídla,Bezlepkové

Bezmasá jídla

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

květák

400

116

gramů

kcal

máslo

40

294

gramů

kcal

sýr Parmezán

40

157

gramů

kcal

sůl

0

??

kcal

sůl himálajská růžová

½

0

čajové lžičky

kcal

vejce slepičí

4

352

kusy

kcal

voda

0

??

kcal

 

Recept

1. 

květák 400 gramů  voda  sůl

Květák rozebereme na malé růžičky a ve slané vodě 10-15 minut povaříme. Scedíme a necháme vychladit.

Květák rozebereme na malé růžičky a ve...

2. 

vejce slepičí 4 kusy  sýr Parmezán 40 gramů  sůl himálajská růžová ½ čajové lžičky

Parmezán nastrouháme a rozmícháme s vajíčky. Osolíme.

Parmezán nastrouháme a rozmícháme s vajíčky....

3. 

máslo 40 gramů

Květák rozložíme na dno zapékací mísy nahrubo vymazané máslem. Zalijeme vajíčky se sýrem.

Květák rozložíme na dno zapékací mísy...

4. 

V horké troubě zapečeme.

V horké troubě zapečeme....

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit