RECEPTY

Zapečený květák s parmezánem

Zapečený květák s parmezánem

Rychlá lehká večeře. Můžeme podávat jako samostatný pokrm nebo s bramborovou přílohou.

recept,fotorecept,květák,sýr Parmezán,Bezmasá jídla,Bezlepkové

Bezmasá jídla

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

květák400gramů
máslo40gramů
sýr Parmezán40gramů
sůl-
sůl himálajská růžová½čajové lžičky
vejce slepičí4kusy
voda-

 

Recept

1. 

květák 400 gramů  voda  sůl

Květák rozebereme na malé růžičky a ve slané vodě 10-15 minut povaříme. Scedíme a necháme vychladit.

2. 

vejce slepičí 4 kusy  sýr Parmezán 40 gramů  sůl himálajská růžová ½ čajové lžičky

Parmezán nastrouháme a rozmícháme s vajíčky. Osolíme.

3. 

máslo 40 gramů

Květák rozložíme na dno zapékací mísy nahrubo vymazané máslem. Zalijeme vajíčky se sýrem.

4. 

V horké troubě zapečeme.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit