Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí kostky na paprice
Dada 45 min. střední
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
Grilované krůtí v česnekové marinádě
Dada — nízká
Chřest se sezamem
Michal 20 min. střední
Tofu s fazolemi
Michal 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí čertovy kousky
Seitan s hráškem
Tofu s grilovanou zeleninou a tahini omáčkou
Zuzka — střední
VEPŘOVÉ MASO
Párkový tysaj
Michal 20 min. nízká
MASOVÉ SALÁTY
Salát Pařížský sen
Grilované marinované tofu
Dada — vysoká
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
Jurgason 1 h. 30 min. střední
Actifry Kuřecí špízy
Jurgason 25 min. střední
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
Pikantní tofu
Zuzka 50 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Tvarohový salát s cibulí
Jurgason 20 min. nízká
ActiFry kuřecí prsa v zázvorové marinádě
Jurgason 1 h. 20 min. střední
ActiFry grilovaná kuřecí prsa s polníčkem
Jurgason 35 min. střední
Barevné masovo-zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízká
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Jurgason 40 min. střední
Pečená kuřecí prsa s bramborami
Jurgason 1 h. 20 min. nízká
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
Grenadýrský pochod
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Banánové krémové řezy s tvarohem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkové pagáčky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit