Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Pikantní hrách s mrkví
Dada — střední
Zobrazit recept
Kofty z červené řepy
Dada 60 min. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní jablečné čatní s kokosem
Dada 30 min. střední
Červená čočka se špenátem
Pikantní houbová smaženice
Dada 30 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Pečené sladké brambory
Dada 40 min. nízká
Hrachovo špenátový prívarok
Nektarinkové čatní
Dada 15 min. střední
Celozrnný kuskus se zeleninou
Dada 25 min. střední
Pohankové rizoto s fenyklem
Dada 20 min. střední
Kurkumové brambory
Dada 24 min. střední
Lilkovo-cizrnové kari
KRŮTÍ MASO
Grilované krůtí kousky v žemli
Dada — vysoká
Grilovaný skořicový Camembert
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Čočkovo-hrachový pikantní dál
Dada 1 h. 45 min. střední
Zeleninové sabdží s cuketou
Dada 45 min. střední
HOUBOVÉ POLÉVKY
Hlívová polévka s hráškem
Dada 40 min. střední
Prívarok z červené čočky s kokosovým mlékem
Dada 35 min. nízká
Mrkvovo-bramborové sabdží v rajčatové omáčce
Dada 35 min. střední
RÝŽE
Citronová rýže
Smažené kořeněné brambory s cibulí
Dada 50 min. střední
Bramborovo-lilková masala
Brambory s cizrnou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Smetanová Hokkaido polévka
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
Polévka z ryzců
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit