Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Zapečené brambory s lečem
Dada — nízká
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Dada 40 min. nízká
TĚSTOVINY
Těstoviny se žampiony a tyrolskou šunkou
Zuzka 30 min. nízká
Mořský čert s hráškovým pyré
Pangasius na másle a cibuli
VEPŘOVÉ MASO
Plněné bramboráky
Dada 2 h. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí roláda s mletým masem a rýží
Zapečená zelenina na bramborách
Dada 60 min. nízká
Těstoviny tagliatelle s citronem a parmezánem
Rýžové nudle s vepřovým masem a houbami šiitake
Michal 30 min. nízká
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony
Zuzka 25 min. nízká
Tofu ražniči v těstíčku
Dada 45 min. nízká
Palačinky s brynzou
Zuzka 45 min. nízká
Vepřové medailonky s cuketou
Zuzka 60 min. nízká
Vepřové maso s hořčicovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízká
Mořský čert se zeleným pestem
Smažená krůtí prsa v jogurtové marinádě
Špagety s brokolicovou omáčkou
Špenátové tagliatelle se salámem a houbami
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa se sýrem s bílou plísní
Špagety s bazalkovým pestem
Zuzka 40 min. střední
Marocký vrabec v srnčím hřbetě
Pangasius na bambusových výhoncích
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Kokosové oplatkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit